top of page
plajna-zona-2.png

Имоти под Наем

Sunny Island Deluxe

„SUNNY ISLAND DELUXE” е изискан морски комплекс, разположен на  150 м. от плажа на ECO CAMPING CHERNOMORETS. Басейн и изящна градина са една от причините за пълноценна почивка. На разположение на гостите на „SUNNY ISLAND DELUXE” са луксозни студия и елегантно обзаведени двустайни и тристайни апартаменти, по-голямата част от които с прекрасен изглед към морето. 

Sunny Island

„SUNNY ISLAND” е удобен и функционален комплекс, на 200 м. от плажа, с богато озеленена територия, която създава невероятното усещане за свобода и пространство необходимо за пълноценната Ви почивка и комфорт. На разположение на гостите са 2 паркинга, 3 басейна, открит фитнес, детска площадка и прекрасно озеленени зони за отдих. Предлагат се студия, 2-стайни и 3-стайни апартаменти за незабравима почивка в к-с „SUNNY ISLAND”.

Sunny Island Panorama

„SUNNY ISLAND PANORAMA” е разположен на 150м. от плажа, фронтално ситуиран срещу морето,което предоставя  усещане за свобода и прекрасна гледка към остров „Св. Иван”. На разположение на нашите гости са  2-стайни апартаменти, с гарантирано паркомясто, разположени на първи етаж с прилежащи дворчета, красиво озеленени за вашата  незабравима почивка в к-с „SUNNY ISLAND PANORAMA”.

Atia Resort

„ATIA RESORT” е разположен на  200 м. от плажа, с прекрасно поддържана зелена територия. Комплекса разполага със собствен паркинг, зона за барбекю, зони за отдих, басейн с 3 отделения, малък параклис и детска площадка. На разположение на нашите гости са  Студия и 2-стайни апартаменти, някой от които разположени на първи етаж с пряк подход към градината и басейна,  и други на 3 и 4 етаж от които се разкрива прекрасна гледка-море. "

Flores Garden

„FLORES GARDEN” – Вашият заслужен и разкошен морски отдих. 

В комплекса се намира и съвсем новият СПА център от веригата „VICTORIA SPA”, в който ще намерите всичко необходимо за пълен  релакс  и възстановяване, козметични процедури, фризьорски салон и др. "FLORES GARDEN" е на разстояние   120м. от плажа, с богато озеленени градини и басейн с олимпийски размери. На разположение на нашите гости са студия от които се разкрива прекрасна гледка-море."

bottom of page