top of page
Sunny-Island-Royal (1)-ai.png

В близост до градската част и плажната ивица, комплекс Sunny Island Royal изпъква със своето удобно и функционално местоположение, като придава усещане за пълноценна почивка с богато озеленена живописна зона за отдих.

Проектиран е в модерен архитектурен стил, с осигурени простор, функционалност и безкомпромисно качество на строителните материали. Състои се от 5 жилищни етажа и 31 двустайни и тристайни апартаменти, с площ от 60,72 кв.м.-170,59 кв.м. Тук всеки може да се наслади на тераса с прекрасна панорамна гледка към Черноморския залив. На територията на комплекса, за Вас ще бъдат на разположение 7 магазина, външни и подземни паркоместа, както и невероятен външен топъл басейн, което позволява неговото използване дори и през зимните месеци. Sunny Island Royal осигурява също детска площадка, зона за барбекю и денонощно наблюдение за вашата безопасност.

Проектът е създаден с цел максимално да удовлетвори всяка една нужда на бъдещите собственици на апартаменти, с внимание към най-малкия детайл.

Този комплекс се намира до к-с Sunny Island Deluxe, к-с Atia Resort и къмпинг Черноморец, и е разположен на живописно място за отдих между два плажа.

Още Проекти

Sunny-Island-Royal (1)-ai.png

В близост до градската част и плажната ивица, комплекс Sunny Island Royal изпъква със своето удобно и функционално местоположение.

Като придава усещане за пълноценна почивка с богато озеленена живописна зона за отдих. Проектиран е в модерен архитектурен стил, с осигурени простор, функционалност и безкомпромисно качество на строителните материали.

 Състои се от 5 жилищни етажа и 31 двустайни и тристайни апартаменти, с площ от 60,72 кв.м.-170,59 кв.м.

bottom of page