top of page
Sunny_Island_Logo-ai.png

Sunny Island Residence представлява най-иновативният и модерен проект на Sunny Island Developement за нова генерация лайфстайл. Тези еднофамилни жилищни сгради са прецизно разположени на 100 м от златните пясъци и лазурното море на Черноморец, представляващи идеалната колаборация между модерен уют и удобна локация. В този проект се включват 29 еднофамилни къщи с невероятна гледка към остров „Свети Иван“ и красивия Черноморски залив. Тези обекти в строеж са проектирани с максимална професионална гъвкавост, която да отговаря индивидуално на желанията на клиентите ни и техният комфорт. Те включват стилна и прецизно планирана вътрешна инфраструктура, нова централна канализация, собствено паркомясто за всяка къща, оптичен бърз интернет, видеонаблюдение за вашата безопасност, надеждно електричество и богата в околността зеленина.

Притежателите на къща в Sunny Island Residence могат да се насладят на модерна архитектура в минималистичен стил, с възможност за избор на пространства между 180м2 до 250м2 за двуетажни и триетажни къщи. Всяка от къщите има просторна веранда с невероятна панорамна гледка към морето, както и възможност за басейн. Разположени в един от най-спокойните и желани за живеене райони в Черноморец, жилищните сгради на Sunny Island Residence изпъкват със своята индивидуалност, стил и модерен екстериорен и интериорен дизайн.

 

o Двуетажни къщи с паркоместа:

 

Притежателите на двуетажна къща в Sunny Island Residence могат да се насладят на просторна дневна с кухненски бокс, баня и тоалетна, склад на първият етаж. На вторият етаж клиентите ще намерят три спални, две бани и обща тераса със спираща дъха гледка към морето и домакинско помещение. Ще останете очаровани от стилния, уютен и изискан интериор, както и луксозния и модерен екстериор на своята бъдеща ваканционна къща на морето. Всяка двуетажна къща е съобразена с най-високото качество строителни материали и е разположена на собствен парцел, с невероятно красива гледка към остров Свети Иван, в тиха и спокойна част на Черноморец. Парцелите се намират в изключително безопасен район. Двуетажните къщи в Sunny Island Residence представляват мечтаният дом, където от живописната си веранда можете да се насладите на сутрешната чаша кафе, в комбинация с гледка към необятното море.

 

o Триетажни къщи с паркоместа:

 

Триетажните къщи в Sunny Island Residence представляват мечтания дом за всеки. Разположени са на 100 метра от плажната ивица и даряват с невероятна панорамна гледка. Във всяко едно помещение навлизат топли слънчеви лъчи, като всяка стая е с обширен и уютен интериорен дизайн.

На първия етаж се възползвате от просторна слънчева дневна с кухненски бокс, баня с тоалетна и помещение за склад, като пред дневната, кухнята и трапезарията има покрита веранда, предоставяща релаксиращо пространство по всяко време на деня. Вторият етаж на къщата разполага с три спални, две бани с тоалетни, домакинско помещение и обща тераса, на която може да се любувате на приятния бриз заедно с любима компания. На третия етаж са обособени спалня и баня, които имат тераса, обикаляща целия етаж с живописна панорамна гледка към морето и околността. Всяка къща разполага с индивидуално паркомясто и озеленена територия за отдих.

Още Проекти

Sunny-Island-Royal (1)-ai.png

В близост до градската част и плажната ивица, комплекс Sunny Island Royal изпъква със своето удобно и функционално местоположение.

Като придава усещане за пълноценна почивка с богато озеленена живописна зона за отдих. Проектиран е в модерен архитектурен стил, с осигурени простор, функционалност и безкомпромисно качество на строителните материали.

 Състои се от 5 жилищни етажа и 31 двустайни и тристайни апартаменти, с площ от 60,72 кв.м.-170,59 кв.м.

bottom of page