top of page
Sunny-Island-Panorama-ai.png

- Panorama 1

Жилищната сграда Panorama 1 ще откриете само на 200 м. от меките плажове и красивото Черно море в най-южната част на Бургаския залив и слънчевото курортно градче Черноморец. Panorama 1 е проектирана в съвременен архитектурен стил и се намира в непосредствена близост до комплекси Sunny Island и Sunny Island Deluxe. Иновативната архитектура и съчетанието с озеленена територия предоставят идеалните условия за пълноцен отдих на нашите клиенти.

Panorama 1 се състои от 17 апартамента, от които 16 двустайни и 1 тристаен. Всяка стая е проектирана по вашата представа за уют, до най-малкият детайл. Апартаментите са направени със съвременна технология вътрешни стени и включват кабелна телевизия, интернет, климатици “Daikin“, баня с тоалетна и кухня. В сутерена на жилищната сграда има подземен паркинг с паркоместа за всеки апартамент. Намерете вашият собствен апартамент с невероятна панорамна гледка към морето днес!

 

- Panorama 2

Модерната жилищна сграда Panorama 2 се намира само на 150 м от плажната ивица, с гледка към живописното Черно море. Притежателите на апартаменти в Panorama 2, намиращ се в м. “Аклади “, един от най- спокойните райони в Черноморец, могат да се насладят на идеалната комбинация между модерна и иновативна архитектура, висококачествени строителни материали, зеленина и уютна атмосфера. В непосредствена близост до Panorama 2 се намират комплексите Panorama 1, Sunny Island,  Sunny Island Deluxe, Flores Garden, къмпинг Черноморец.

Сградата се състои от 13 апартамента, сред които студия, двустайни апартаменти и тристаен апартамент на терасовиден етаж с изключително красива панорамна гледка. Двустайните апартаменти включват антре, слънчева дневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и балкон. Комбинирайки стил и комфорт, апартаментите и студиата в Panorama 2 са идеалният ваканционен дом за Вас по всяко време на годината, като се стараем да отговорим на всяко ваше изискване до най-малкия детайл.

Още Проекти

Sunny-Island-Royal (1)-ai.png

В близост до градската част и плажната ивица, комплекс Sunny Island Royal изпъква със своето удобно и функционално местоположение.

Като придава усещане за пълноценна почивка с богато озеленена живописна зона за отдих. Проектиран е в модерен архитектурен стил, с осигурени простор, функционалност и безкомпромисно качество на строителните материали.

 Състои се от 5 жилищни етажа и 31 двустайни и тристайни апартаменти, с площ от 60,72 кв.м.-170,59 кв.м.

bottom of page