top of page
Logo_Sunny_Island-ai.png

Модерният комплекс Sunny Island е разположен само на 20км южно от град Бургас и старинния Созопол. Той изпъква със своето уникално местоположение на едно от недокоснатите кътчета на Черноморското крайбрежие, с изглед към богатия на история остров Свети Иван. Комплексът е 4-етажен и се състой от две сгради- 1 и 2. В сграда 1 може да намерите 28 стилно обзаведени и слънчеви апартаменти, а в сграда 2 - 125 студия, двустайни и тристайни апартаменти.

 

На разположение в комплекса са огромен басейн на 3 нива, детска площадка за най-малките и зона барбекю за запомнящи се вечери с любими хора. Ваканционният комплекс от затворен тип ще Ви впечатли с обширна територия, богата зеленина и модерна инфраструктура. Намира се в близост до к-с Sunny Island Royal и предоставя спокойна атмосфера за Вас и вашите гости. Идеалното съчетание между стъпаловидна архитектура и  богата заобикаляща природа създават условия за уютна и спокойна ваканция.

Още Проекти

Sunny-Island-Royal (1)-ai.png

В близост до градската част и плажната ивица, комплекс Sunny Island Royal изпъква със своето удобно и функционално местоположение.

Като придава усещане за пълноценна почивка с богато озеленена живописна зона за отдих. Проектиран е в модерен архитектурен стил, с осигурени простор, функционалност и безкомпромисно качество на строителните материали.

 Състои се от 5 жилищни етажа и 31 двустайни и тристайни апартаменти, с площ от 60,72 кв.м.-170,59 кв.м.

bottom of page