top of page
deluxe.png

На живописен полуостров, в слънчевото градче Черноморец ще намерите модерният VIP комплекс Sunny Island Deluxe, намиращ се на 200 м. от невероятната плажна ивица, южно от комплекс Sunny Island.

В DeLuxe се наслаждавате на неповторима панорамна гледка към морето и забележителния остров Свети Иван, с усещане за простор, свобода и спокойствие- истински необходими за една почивка.

Комплексът се състои от 30 луксозни апартамента- студия, апартаменти с 1 спалня и апартаменти с 2 спални, които ще отговорят на вашите ваканционни нужди със своят стил и уют. Всеки апартамент в Sunny Island Deluxe е с южно изложение и разполага с изключителна гледка към морето, а иновативната планировка позволява практични интериорни решения. Като собственик на апартамент в Sunny Island Deluxe разполагате както с панорамна гледка, така и с просторен външен басейн, където да прекарвате горещите дни със студена напитка в ръка. Комбинирайки богата зеленина и модерна архитектура, комплексът разполага с всяко необходимо удобство за пълноценен престой както през топлите месеци, така и целогодишно. Невероятната комбинация между изискана инфраструктура, модерен интериор и екстериор, както и заобикалящата природа допринасят за спокойна атмосфера и уют, карайки ви да се чувствате истински у дома.

Още Проекти

Sunny-Island-Royal (1)-ai.png

В близост до градската част и плажната ивица, комплекс Sunny Island Royal изпъква със своето удобно и функционално местоположение.

Като придава усещане за пълноценна почивка с богато озеленена живописна зона за отдих. Проектиран е в модерен архитектурен стил, с осигурени простор, функционалност и безкомпромисно качество на строителните материали.

 Състои се от 5 жилищни етажа и 31 двустайни и тристайни апартаменти, с площ от 60,72 кв.м.-170,59 кв.м.

bottom of page