Добре Дошли на
Слънчевият Остров

 
DSC_9279
DSC_9281
DSC_9278
DSC_9259

Град Черноморец е идеалното място, където може да се възползвате от чисти плажове, спокойствие и уютна атмосфера в близост до природата и лукса.

Черноморец

Красивият град Черноморец се намира на 24 км от гр. Бургас и е разположен на южният бряг на Бургаския залив. Със старото си име Свети Никола, идващо от заливът, носещ същото име, това градче се отличава със своята пищна природа, която се слива с прекрасният изглед към морето и незабравима плажна ивица. Градът има невероятен изглед към остров Свети Иван, към когото всеки, доверил се на Sunny Island за своят ваканционен дом, има панорамна гледка.

За нас

Sunny Island

Sunny Island Development отключва възможности за пълноценен уют и лукс на своите клиенти. Занимавайки се с високо качествено строителство, иновативен дизайн и управление на комплексите ни, ние предоставяме на клиентите нещо повече от  ваканционен имот. Наша отговорност е грижата за управлението на ваканционните къщи и съдействието по време на целия процес при покупка, като се стремим да отговорим на всяко едно изискване.

 

Проекти

 

Модерният комплекс Sunny Island е разположен само на 20км южно от град Бургас и старинния Созопол. Той изпъква със своето уникално местоположение на едно от недокоснатите кътчета на Черноморското крайбрежие с изглед към богатият на история остров Свети Иван.

DSC_9279
DSC_9281
DSC_9278
DSC_9259
 

Имоти за продажба

Имоти под наем

 

Абонирайте се за всички новости!

Thanks for subscribing!